SQA.Init '' indicates no aplunicd.ini present

APL-related discussions - a stream of APL consciousness.
Not sure where to start a discussion ? Here's the place to be
Forum rules
This forum is for discussing APL-related issues. If you think that the subject is off-topic, then the Chat forum is probably a better place for your thoughts !

SQA.Init '' indicates no aplunicd.ini present

Postby woody on Sat Jul 09, 2016 5:59 pm

Greetings.

I have Dyalog 14.1 64 bit Unicode

I start a fresh APL session.

Then:

)load SQAPL
C:\Program Files\Dyalog\Dyalog APL-64 14.1 Unicode\ws\SQAPL.dws saved Fri Jul 24 18:21:10 2015
SQA.Init ''
0 SQAPL loaded from: C:\Program Files\Dyalog\Dyalog APL-64 14.1 Unicode\cwdya62u64w Using default translation no aplunicd.ini present

Is aplunicd.ini really missing? or a missing path somewhere?

I see aplunicd.ini present in the APL install folder.

SQA.Init.JPG


Thanks in advance,

//W
Woodley Butler
Automatonics, Inc.
"Find your head in the APL Cloud"
http://www.APLcloud.com
User avatar
woody
 
Posts: 77
Joined: Tue Dec 28, 2010 12:54 am
Location: Atlanta, Georgia USA

Re: SQA.Init '' indicates no aplunicd.ini present

Postby Vince|Dyalog on Mon Jul 11, 2016 9:28 am

Hi Woody,

You can safely ignore the message.

It just means that it is using default translation.

It refers to a table which is only important if you want to exchange APL arrays between interpreters from different vendors (e.g. save in APL+Win, read in Dyalog APL). It is not important for “normal” operations.

Regards,

Vince
Vince|Dyalog
 
Posts: 265
Joined: Wed Oct 01, 2008 9:39 am


Return to APL Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest